Concurs-Foodville Te Premiaza

Concurs-Foodville Te Premiaza
Concurs-Foodville Te Premiaza

vine si de aceasta data cu 4 premii frumoase sa le ofere cititorilor nostri in luna lui Martisor. Ne surprinde cu produsele ce are in portofoliu peste 200 de sosuri traditionale chinezesti si asiatice.

Compania este considerata invetatorul sosului de stridii. Promoveaza si sosul Hoisin, Char Siu, sosuri de soia. Sosurile de baza, esentiale pentru bucataria chinezeasca sunt sosul de stridii si sosul de soia light. Pe langa acestea putem adauga uleiul de susan, sosul Hoisin si sosul Black Bean Garlic.

Concurs-Foodville Te Premiaza!

Toate aceste produse Lee Kum Kee le puteti comanda prin Magazinul online  Aici veti gasi nu doar aceste produse ci si alte multe delicatese deosebite ce se gasesc mai rar pe piata din Romania ca de exemplu ardee Piquillo, Ventresca de Ton Bonito de Norte,… si altele. Am comandat de multe ori produse de aici si pot sa spun ca sunt foarte atenti de fiecare data cu comenzile, confirmare, pregatire, impachetare si livrare.

Dar haideti sa trecem la concursul nostru si sa vedem ce premii ofera Foodville si care sunt conditiile de participare.

Perioada desfasurare Concurs-Foodville Te Premiaza :

Concursul se va desfasura in saptamana 13- 19 martie 2017 pe pagina noastra de FB Bucataresele Vesele.

Numarul si continutul Premiilor :
Vor fi 4 premii.

1 Premiu mare consta in produse LeeKumKee si articole personalizate in valoare de 150 Lei (sos soia light Premium,sos soia dark Premium,sos Black Bean Garlic,sos Char Siu,sos Stridii,ulei susan, articole personalizate:sort personalizat Lee Kum Kee,set betisoare chinezesti – modele diferite,carte retete (engleza)

3 Premii mici, in valoare de 50 Lei (sort perosnalizat Lee Kum Kee, set betisoare chinezesti – modele diferite, carte retete (engleza)

Pentru a te inscrie la acest Concurs trebuie sa :

1. Dai like paginii de

2. Sa dati like si sa distribuiti public postul cu acest concurs de pe pagina noastra fb – il gasiti daca dati clic pe Concurs

3. Lasati un comentariu la postul de pe Facebook in care sa scrieti ce produs va place din si taguiti 3 prieteni sa participe si ei :Exemplu comentariu „Imi place sosul de stridii, @ Popescu Maria, @Barbu Ana, @Ionescu Pavel voua ce produs va place?”

Selectie castigatori ” Concurs-Foodville Te Premiaza” si conditii livrare premii

Premiile se vor acorda in urma tragerii la sorti dintre concurentii valizi care au indeplinit toate conditiile de pariticipare. Castigatorii vor fi anuntati pe site si la postul de concurs de pe FaceBook in data de 20 martie 2017.
Premiul va fi livrat de catre sponsor doar pe teritoriul tarii la o adresa valida. Castigatorii vor trimite datele de contact (adresa si numar de telefon ) la adresa de mail [email protected]
Va dorim Mult succes!

Concurs-Foodville Te Premiaza